2 Ağustos 2013 Cuma

Nişan ve Düğüne Özel Butik Pastalar

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açılmış oldu. Düğün için yaz mevsimin beklemesinin en temel sebebi, doğanın uyanmış olmasıdır. Yeşillikler ve içimizi ısıtan güneş ışıkları bize yaşama sevinci verir. Kır düğünü yapmak isteyen gelin adayları genellikle yaz mevsimini seçerler. Yeşillikler arasında ve çoğunlukla sahilde yapılan bu düğünler oldukça neşeli bir havaya bürünür. Düğününüzü organize ederken her ayrıntıya dikkat etmelisiniz. Hayatınızı birleştirmeye karar verdiğiniz ruh eşinizle birlikte güzel bir düğün organize edin.



Bu organizeyi yaparken düğün pastası seçimine de dikkat edin. Düğün pastası düğünün bir simgesidir. Eğer güzel bir düğün pastanız varsa unutulmaz bir düğüne imza atacaksınız demektir. Düğün pastanızın kaç katlı olacağını katılacak davetli sayınızı göz önünde bulundurarak seçin.  Eğer kendi aranızda bir düğün yapacaksanız 3 katlı bir pasta sizin için ideal. Sade bir düğün değil de gösterişli ve kalabalık bir düğün organize ediyorsanız o zaman size tavsiyemiz en az iki düğün pastası seçin. Çok katlı pastalar da gösteriş açısından oldukça güzeldir. Düğün pastanız 5 katlı olursa pasta salona geldiğinde kimse gözünü düğün pastanızdan alamaz.

Düğün pastasının dışında nişan pastası da özen gerektirir. Nişan pastanız çok katlı olmasın. Çünkü çok katlı pastalar genellikle düğün için tercih edilir. Yaratıcı bir pasta istiyorsanız o zaman butik pasta seçmelisiniz. Hayalinizdeki pastayı, tasarlayan kişilere anlatın ve onlardan sizin hayalinizdeki pastayı yapmalarını isteyin. Hayalinizdeki pastaya kavuştuğunuzda kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.



Eğer bir doğum günü kutlaması yapacaksanız o zaman sıradan bir yaş pasta almak yerine özel tasarım bir doğum günü pastası sipariş edin. Sipariş edilen pastanız taze bir şekilde kapınıza kadar gelsin. Eğer sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde onlara hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız butik pastalar tam size göre. Pastanın enfes tadıyla misafirlerinizi mest edeceksiniz. Gün yapan kadınlar kısır, sarma vb yiyeceklerin yanına bir de butik pasta sipariş ederlerse çok özel bir gün tasarlamış olurlar. Siz de sevdiklerinizle bu çok lezzetli pastaları hemen paylaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder