5 Ağustos 2013 Pazartesi

Ayaklara Özgürlük

"Yaz geldi, koca koca tabanlı botları, postalları, çizmeleri bir kenara çoktan bir kenara attık bile. Şimdi ayakkabı modelleri bakacağımıza terlik modelleri bakmalıyız. Sahilde giyinmek için parmak arası  terlik modelleri bakmak lazım. Hoş gecesinde dışarı çıkıp eğleneceğiz bunun içinde rahat fakat gösterişli ayakkabı modelleri bakmak gerek.

Konu giyim olunca yorgunluk falan bir kenara atılıyor. Erkekler pek belli etmeseler de alışverişten gayet memnunlar. Olaylar genelde şöyle gelişiyor; eğer erkek alışveriş yapacaksa olaysız bir şekilde eşi, sevgilisi ona eşlik ediyor ama konu kadınların alışveriş yapmasına gelince olaylar biraz değişiyor, erkek hemen nazlanmaya başlıyor.

Evet zor beğeniyoruz ama en güzeli bizde olsun istiyoruz en güzel terlik modelleri bizim olsun, en çarpıcı ayakkabı modelleri bizim ayağımızda dursun istiyoruz. Modanın gelişmesiyle birlikte artık dostta düşmanda ayağımıza bakar oldu.

Eskiye göre zevkler biraz daha değişti, seçenekler biraz daha arttı, kimi zaman eskiye dönüşler yaşansa da yaratıcılık kıyafetler de hala ön planda. Özellikle ayakkabı modelleri kısmında çağ atladık. En ilginç ayakkabı ise Lady Gaga'nın giydiği etten ayakkabıydı.


Evlenecek insanlarda da gayet fark edilir bir şekilde değişim söz konusu. Gelinler artık topuklu ayakkabı modelleri bakmaktan vazgeçmiş durumda, daha düz daha spor ayakkabılar tercih ediyorlar. Ama topuklu ayakkabı modelleri de hala tüm kesimler tarafından bir numarada. Terlik modelleri, ayakkabı modelleri gelinlikler altında da fark yaratmaya devam edecek gibi gözüküyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder