20 Ağustos 2013 Salı

Evleri Güzelleştiren Detaylar

Evlerde genellikle koltukların kenarlarına koyulan sehpalar, bir eşya konulması gerektiğinde kurtarıcı görev görüyor. Orta sehpa veya yanlara konulan sehpa modelleri dekorasyon tarzına uygun boyut ve biçimde seçildiğinde çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Sehpa aynı zamanda sadece salon değil, her odada hatta her mekanda kullanılan bir mobilyadır. Çeşitli kafeler, iş yerleri, bahçe ve balkon sehpa kullanımı için elverişli alanlardır. 



Salonlar başta olmak üzere, evin genelini süslemenin en güzel yollarından birisi duvarlara çeşitli aksesuarlar eklemektir. Bu bir tablo yada enstrüman olabileceği gibi bir duvar sticker da olabilir. Duvar sticker, yüzlerce farklı deseni ile her alana uyum sağlıyor. Üstelik dayanıklı ve kolay yapışır yapısı sayesinde uzun yıllar yıpranmadan görünümünü koruyabiliyor. 

Salonunuzda sehpanızın ya da koltuğunuzun bulunduğu bölgeye ekleyeceğiniz bir duvar sticker, o alanı renklendirecek ve hareket katacaktır. Siz de evinizi çeşitli aksesuarlar ile güzelleştirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder