5 Ağustos 2013 Pazartesi

Kullanışlı ve Rahat Sütyenler

''İç giyim dendiğinde kadınların en çok alışveriş yaptıkları ürün sütyendir. Sütyen alışverişinde kadınların aradıkları şey hem konfor hem de zarafettir. Sütyen modelleri çok fazla çeşide sahip. Örneğin straplez sütyen, askısız sütyen, destekli-desteksiz sütyen, emzirme sütyeni gibi pek çok alternatif vardır. Eğer göğüs ölçülerinizin büyüklüğünden şikayetçiyseniz toparlayıcı sütyenler size çok yardımcı olacaklardır. İri göğüslü kadınlar kesinlikle destekli sütyen takmamalılar. Bunun yerine toparlayıcı sütyenleri tercih edebilirler.

Sütyen


İç giyimde en çok dikkat edilmesi gereken nokta ürünün materyalidir. Üretildiği kumaş sentetik olursa ürün sağlık açısından uygun olmayacaktır. Pamuklu ürünler her zaman çok daha konforludur. Askısız ve pamuklu bir sütyen sizin kurtarıcınız olacaktır.

Sütyen  modellerinden en beğendiğinizi seçerken renklere de dikkat etmelisiniz. Her zaman beyaz sütyen almaktan sıkılmış olmalısınız. Artık kendinizi biraz daha özgür hissetmenin zamanı geldi. Dolabınızı renklendirmeye hazır olun. İç giyim trendlerini takip ederek iç giyimde de şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Sütyen ve külot takımları hijyen açısından son derece önemlidir. İç çamaşırınızı her gün düzenli olarak değiştirmeniz gerekiyor. Yüksek ısıda yıkanan çamaşırlar diğerlerine göre daha hijyeniktir. Doktorlar iç çamaşırlarının ütülenmesi gerektiğinin de altını çiziyorlar.

İç Giyim


İç giyimde her zaman en kaliteli ürünü almaya özen gösteririm. Aldığım ürünleri uzun vadede kullanabilmek için kaliteden asla şaşmamak gerekir. Rahat bir iç çamaşır giydiğinizde gün boyunca kendinizi iyi hissedersiniz. Dar ve rahatsız çamaşırlar kesinlikle tam bir eziyet. Her zaman kendimi rahat hissetmek istediğim için hem kıyafet seçiminde hem de iç giyim seçiminde son derece hassas davranırım.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder