13 Eylül 2013 Cuma

Gecelik ve Dagi Şıklığı

1983 yılında hazır giyim pazarına giriş yapan pijama ve iç giyim üreticisi Dagi, çok geçmeden pazarın liderlerinden biri haline geldi. İlk mağazasını Şişli’de Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez’de açtı. Dagi kaliteli ürünleri ve farklı tasarımları ile piyasaya girdiği ilk senelerde yabancı marka olarak algılandı ve senelerce bir Türk markası olduğunun ispatını yapmak zorunda kaldı. Dagi her zaman rakiplerine göre çok daha uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler piyasaya sürdü. Bu fiyat politikası ve tüketici zihinlerinde konumlanan kaliteli algısı ile Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen iç giyim ve pijama markalarından birisidir. Farklı ve değişik tasarımları ile her zaman rakiplerinden bir adım önde olan Dagi, son yıllarda plaj ürünleri ve tasarım t-shirler ile de ön plana çıkmıştır.

Dagi 


Dagi ürün grupları arasında, dagi bayan gecelik, dagi bayan pijama, dagi çocuk pijama, dagi bayan iç giyim, dagi erkek iç giyim, dagi erkek pijama gibi gruplar yer almaktadır. Ön plana çıkan ürünler arasında destekli – desteksiz sütyenler, dantelli iç çamaşırları, erkek boxerları, kadın – erkek – çocuk pijamaları gibi ürünler yer almaktadır.

Gecelik

Pijamalar ve gecelikler vaktimizin çoğunu evde geçirdiğimiz için oldukça önemlidir bizler için. Ev içerisinden günlük hayatın koşuşturmasını, sıkıntısını, stresini ve karmaşasını bir kenara bırakmak isteriz ve rahat kıyafetler ile boş vakitlerimizin keyfine varmak isteriz. Bu açıdan gecelik ve pijamaların rahat olması ürün grubu içinde aranan en büyük özelliktir. Rahatlığın yanı sıra pijamalar ve geceliklerimizin hoş görünmesini de isteriz. Özellikle bayanlar ev içersinde de hoş ve bakımlı görünmek isterler. Hal böyle olunca ortaya bir gecelik ve pijama modası çıkmıştır. Geceliklerin rahatlığının yanı sıra şık olması ve günümüz modasına ayak uyduran tasarımlar ile üretilmiş olması gerekmektedir. Genç kızlar genel de sevimli, üzerinde popüler çizgi film karakterleri bulunan pijama takımlarını tercih ederken olgun bayanlar daha seksi ve saten ve şifon modelleri tercih etmektedirler. Erkekler ise yazılı ve cool görünümlü trendy pijamalar tercih etmektedirler. Bir birinden güzel bu Dagi ürünlerini Giycem.com’da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder