10 Eylül 2013 Salı

Altının Doğal Güzelliği Keşfedin

Aksesuar denince gençlerin son gözdesi altını anlatacağım bugün. Aslına bakarsanız, altın her zaman alaturka ve itici olmuştu gençler için. Ekonomik değeri elbette ki tartışılmaz. Fakat, son dönemlerde altın renginin fiyatına taş çıkaracak şekilde hızlı bir şekilde yükselişe geçmesi ile özellikle de gençlerde olmak üzere her yerde kullanıldığı görülmektedir. Altın rengi giysilerde çok sık kullanıldığı için ona uyum sağlasın diye insanlar aksesuarlarını da altından tercih etmeye başladılar.



Bir kadının en çok dekolte vermek istediği yer boyun ve göğüs bölgesidir. Bundan dolayı da aksesuarlardan kolyeyi daha çok tercih ederler. Altın kolye ile giysilerini hareketlendiren kadınlar altının iddiasını da üzerlerinde hissederler. Bundan dolayıdır ki, altının günlük şıklıktan daha çok abiye elbiselerde tercih edildiği dönemler sona ermiştir. Artık altın her yerde kullanılmaktadır. Sade bir bileklikte, spor bir yüzükte de altını göreceksiniz.



Altından aksesuarlar bu kadar çok revaçta olduğu için, günlük de kullanılacak bir şekilde, farklı boyut ve şekillerde üretimleri mevcuttur. Örneğin isim kolye diye adlandırılan kolyeler ev içi şıklığını sokağa yansıtma konusunda bir numaradır. Ev içi şıklığı da nedir diye soracak olursanız eğer, boynunuzdaki kolyede bir isim yazıyorsa o en yakınlarınızdan birine ait ya da kendinize ait olmalıdır. Bu nedenle evden biri olacağı için buna ev içi şıklığı denmektedir. İsim yazan kolyeler bu nedenle size doğal bir görüntü de sağlarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder